SEİKO 5 SPORTS’UN UFKU, YENİ BİR GMT SERİSİYLE GENİŞLİYOR

SEİKO 5 SPORTS’UN UFKU, YENİ BİR GMT SERİSİYLE GENİŞLİYOR

Seiko 5 Sports mekanik saat koleksiyonu, 1968 yılındaki ortaya çıkışından beri dayanıklılık ve güvenilirlik dendiğinde akla ilk gelen marka oldu. Koleksiyon 2019 yılında yenilenerek genç bir dinamizm ile geleceğe ilerledi. Seiko 5 Sports bugün bir adım daha atıyor ve ilk defa GMT kalibreyle birleşiyor. Güvenilirliğini kanıtlamış Kalibre 4R platformunu temel alan yeni seri, GMT ibresinin sağladığı kullanışlılığı sadece 0,1 mm daha kalın bir kasada sunuyor.

Uluslararası Gezginler İçin Tasarım

Her üç yeni model de farklı birer kadran rengi sunuyor: Siyah, mavi ve turuncu. GMT ibreleri, açık bir şekilde görünür olmaları için siyah ve mavi kadranda kırmızı, turuncu kadranda ise siyah renkte. Tıpkı indeksler ve diğer ibreler gibi GMT ibresi de yoğun Lumibrite ile düşük ışık koşullarında yüksek okunabilirlik sunuyor. GMT fonksiyonunun dünyanın her yerinde sunduğu kolaylığa ek olarak, saatlerin döner bezelleri iki farklı renkli yapılarıyla gündüz ve gecenin bir bakışta görülebilmesini sağlıyor. Seiko’nun Hardlex camından üretilmiş bezel halkası, Seiko 5 Sports koleksiyonunun en önemli özelliklerinden biri olan yüksek dayanıklılık sunuyor.

Geçmişin Mirasından Doğan Tasarım

Kasa ve kadran, ilhamını Seiko’nun en çok sevilen spor saatlerinden olan, tutkunları tarafından Seiko SKX olarak bilinen seriden alıyor. Orijinal SKX serisi, tıpkı kasa ve kadran gibi yeni bir tasarım olan beş parçalı bileziğe de ilham veriyor. Ortadaki parçaların cilalı yüzeyleri, onları birbirine kenetleyen dış parçaların görünümü ile çarpıcı bir kontrast oluşturuyor.

Ana Seiko 5 Sports koleksiyonuna katılan ve Temmuz ayından itibaren ön sipariş almaya başladığımız Seiko SKX Sports Stili GMT serisi modellerimiz, mağazalarımız ve internet sitemizde satışa sunulmaya başladı.

 

Etiketler: seiko 5 sports
Ağustos 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı